Party med tema

Är det dags att planera någon fest av något slag, det finns massor att välja bland och det kanske känns svårt att välja. Många gånger så kör vi på med klassiska teman som 50-60-tals tema för det känns hemtamt och rätt så enkelt att genomföra. En fest med ett lite annorlunda tema som kanske kräver lite mer av deltagarna kan bli fantastiskt roligt och spännande att se alla utklädnader.

clown

En maskerad med cirkustema är kanske något som inte så många har gjort och det kräver inte så mycket för att det ska bli som en cirkus. Vid inbjudan så väljer ni ett antal olika utklädnader som de inbjudna kan välja bland. Det kan vara jonglörer, clowner, cirkusdirektörer och olika djurdräkter.

Vill man ha det där lilla extra så hyr in ett par jonglörer som kan showa under maskeraden och varför inte en liten cirkusorkester som spelar under festen. Matmässigt så blir det inga problem då du kan bjud på i princip vad som helst. Vi har då aldrig hört talas om cirkusmat men samtidigt så brukar man ju bli överraskad på en cirkus så något som överraskar passar ju utmärkt. Som alltid så är det fråga om hur mycket tid man har, antingen så lagar man ihop något själv eller så låter man en cateringfirma sköta maten.