För dig med intresse för jakt

Allt fler förstår tjusningen med jakt. Att ta sig ut i naturen, ta sig fram i tystnad, och kanske lyckas fälla ett vilt djur. Det är förståeligt att många väljer denna hobby. Är du en av dem så kan du med fördel skaffa ny information. Läs mer på nätet för att upplysa dig.

För nybörjaren

Har du precis börjat jaga så kan det vara bra att ta kontakt med någon mer erfaren jägare. Kanske kan du gå med i ett lokalt jaktlag, eller åtminstone kontakta ett för att få lite tips. Därutöver finns det en mängd tidningar som du kan prenumerera på för att hålla dig uppdaterad.

 

För den mer erfarne

Kanske har du redan jagat i flera år? Du kanske är medlem i ett jaktlag, och har lång erfarenhet av jakt. Trots det finns det mycket som du kan lära dig. Jaktvärlden förändras, och många nyheter tillkommer. Detta gäller såväl jakttillbehör och olika prylar att införskaffa, som lagar och regleringar gällande jakt. För att hålla dig uppdaterad kan du kolla nätforum, kontakta myndigheter, och prata med andra jägare. Vad som är tillåtet att jaga beror på säsong och geografisk plats. Håll dig uppdaterad för att vara säker!