Lär dig trolleri och magi

Fascineras du över trolleri och magi? Har du alltid undrat hur din vän gör det där tricket som du inte lyckas lista ut? Vi är många som länge har fascinerats av olika sorters illusioner, och vissa av dem kan du faktiskt själv lära dig i hemmet om du lägger ned tid och träning på det. Du kan också besöka en av alla de shower som anordnas för att se hur mästarna gör.

Boka in en bra scenshow för att lära dig mer

Om du vill lära dig att trolla är ett bra första steg att betrakta hur andra gör det och inspireras av det. I Sverige har vi många duktiga trollerikonstnärer inom området, till exempel Hans Lindström. På hanslindstrom.se kan du boka in din egen scenshow där magi kombineras med humor och visuella illusioner. Detta är ett ypperligt sätt att tillbringa en kväll i goda vänners lag och låta sinnena luras av magi.

Lär dig trolleri och magi hemma

Om du vill lära dig trolleri och magi räcker det dock inte att du bara går på olika shower inom området. Det krävs givetvis en hel del träning. Du kan med fördel börja med enklare tricks i hemmet. Det finns många sidor som guidar dig till enklare korttricks, men det bästa är att ta del av videos som guidar dig till hur du gör steg för steg. Youtube är en bra källa där du kan hitta olika trolleriskolor och få en genomgång om hur du ska göra tricken. Där hittar du en mängd trolleritricks, till exempel “det balanserade kortet”. Du behöver bara ett vanligt vattenglas och en kortlek. Hur du går vidare från det kan du klicka dig in på videon för att se!