Jonglera med en hund i familjen

Något som helt klart kan vara en stor utmaning är att börja lära sig jonglera med en hund i familjen. Jonglering är någonting som självfallet kan intressera ett stort antal hundar och det är lätt att de tror att det handlar om en lek där de är inbjudna att delta.

Att börja lära sig jonglera är någonting som kan räknas som en rejäl utmaning för de allra flesta. Att göra det med en hund i familjen är dock något som är än svårare, ja kanske till och med en omöjlighet om det inte är så att man hittar ett bra sätt att ta bort hunden ur ekvationen.

Det är inte svårt att förstå att det kan vara väldans intressant för en hund när någon i familjen ska till att börja jonglera. Bollar är vanligtvis någonting som brukar användas för lek och därför kan en hund ha väldigt svårt att förstå att själva jonglerandet inte alls är till för just dom.

Som ägare till hunden så har man här egentligen två olika vägar att gå, för att se till så att man får jonglera ostört. Antingen så får man börja jobba med att få hunden att förstå att det inte handlar om någon lek där den får delta, eller så får man på något vis hålla den på avstånd med en dörr, koppel eller en bur. Hos Häromi hittar du allt du kan tänkas behöva för alternativ nummer två, som dessutom är det alternativ som gör att du snabbast kan komma igång. Det skulle ju vara tråkigt om du faktiskt hunnit tappa suget när ett tillfälle väl uppenbarar sig. Eller hur?