Jackor för alla storlekar

Alla mår vi bra av att vara utomhus och få frisk luft, oavsett om det handlar om att gå i bergen eller utföra trädgårdsarbete. För att kunna få ut så mycket som möjligt av din utomhusvistelse så är det viktigt att du klär dig rätt. Det är kanske ännu viktigare om du har ett jobb utomhus.

Förändring

För några år sedan var det svårare att hitta jackor i storlekar större än XL och utbudet som fanns var inte så bra. Det är viktigt att komma ihåg att vi alla kommer i olika storlekar och det borde finnas ett utbud därefter. Det är även viktigt att alla jackor håller en bra kvalitet, funktionalitet och estetisk, oavsett storlek. En annan sak du inte ska glömma är att din jacka ska vara bekväm att röra sig i.

Bättre utbud

Idag finns det som tur är ett bra utbud av jackor i större storlekar. Här uppe i norden behöver vi jackor för olika temperaturer och årstider när vi är utomhus, oavsett vår kroppsform. Tunna jackor, fodrade jackor, regntäta jackor, listan kan göras lång. Ska du ut i naturen kan det vara bra att ha en jacka som värmer men som inte är otymplig. Behöver du inspiration för din nästa jacka? Hitta din här.